Woningen

U krijgt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken bij de potentiële koper.

Het goed fotografisch vastleggen van de te verkopen woning (incl. styling v/d woning) is in de huidige tijd noodzakelijk.

Nu een woning verkopen is anders dan enkele jaren geleden.Het internet is het medium waar potentiële klanten gaan zoeken en door uw website en foto’s  zal hun interesse gewekt moeten worden om de woning ook fysiek te gaan bekijken.

Wij verzorgen zowel de verkoopstyling als de fotoreportage van de te verkopen woning wat voor u een hele zorg minder is. Alle foto’s worden in landscape aangeleverd om een rustig beeld te creëren op uw website.

Binnen enkele uren worden de puntjes op de I gezet in de woning. Dat kan gaan van verplaatsen van meubilair tot een te volle slaapkamer opruimen. Daarna zullen de ter zaken doende ruimtes tot in de puntjes gefotografeerd worden. Uiteraard worden er ook foto’s gemaakt van de woning zelf, de tuin en de omgeving van de woning. De potentiële koper moet middels de foto’s een goede indruk krijgen van de mogelijkheden van de woning en moet niet worden afgeleid door allerlei zaken die er niet toe doen.
Ook is het mogelijk een 360 graden foto te maken van de zitkamer(woonkamer).De 360 graden foto verhoogt de ranking op Funda aanzienlijk, waardoor uw aangeboden woning sneller gevonden wordt door de potentiële koper. U vind een voorbeeld van een 360 graden foto bij een van de voorbeeld woningen.

Wij hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook een volledig pakket aanbieden om uw te verkopen woning optimaal te kunnen presenteren op uw site:

 

* styling van de woning 
* Een groot aantal foto's van het interieur en exterieur

 * een 360 graden foto en of flash video

Prijzen op aanvraag.

 

Wij komen graag bij u langs om de eventuele vragen te beantwoorden en om voorbeelden te laten zien.