Trouwen

Ik ben een zeer gedreven, enthousiaste, spontane fotograaf die niet van de standaardplaatjes houdt. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en zal er dan ook alles aan doen om jullie trouwdag op zo’n manier vast te leggen dat jullie het trouwalbum met heel veel plezier zullen bekijken en aan familie en vrienden laten zien. Het is jullie dag en ik zal er dan ook met al mijn ervaring aan bijdragen om er een geslaagde dag van te maken.

Om de keuze makkelijker te maken heb ik hieronder een aantal mogelijkheden weergegeven. Al mijn reportages zijn inclusief een dvd met daarop alle foto’s in een hoge resolutie. Deze foto’s zijn gecorrigeerd op kleur en licht. Reis- en verblijfkosten binnen een straal van 100 km van Ede(Gld) zijn inbegrepen. Bij meer dan 100 km rekenen ik € 0,35 per kilometer. Dus geen verrassingen of kosten achteraf.

Bij de exclusieve reportage fotografeer ik de hele dag, vanaf het aankleden van de bruid tot en met de eerste uurtjes van het avondfeest. Ik zorg ervoor dat de belangrijke en ogenschijnlijk minder belangrijke momenten vastgelegd worden. U wilt immers geen moment van de dag missen! Van de mooiste foto’s maak ik een schitterend album*

 Kosten: € 1495,-

Bij de uitgebreide reportage fotografeer ik zes uur. Een uurtje meer of minder is uiteraard mogelijk. U krijgt een grote hoeveelheid foto’s die het verloop van de dag goed weergeeft. Van de mooiste foto’s maak ik schitterend album*

Kosten: € 1295,-

Bij de korte reportage fotografeer ik vier uur. U krijgt een serie foto’s die het verloop van de dag goed weergeeft. Een album is bij deze reportage niet mogelijk.

Kosten: € 650,-

Uiteraard hebben wij voorafgaande aan de huwelijksdag een uitgebreid gesprek waarbij we de hele dag doornemen en alle wensen kenbaar gemaakt kunnen worden. Indien u op 2 verschillende dagen trouwt, bijvoorbeeld het burgerlijk huwelijk de ene dag en kerkelijk huwelijk de andere dag, krijgt u van mij een aantrekkelijke combinatie prijs.

* Ik kan verschillende merken albums leveren. In de prijs is inbegrepen een kwalitatief zeer goed fotoboek. Formaat 42x30cm. Meerkosten bij een duurder album worden uiteraard verrekend.